Skip to content

Hi Danelec Marine!

Tak fordi i kigger forbi. Velkommen til min ansøgning.

På denne side kan i se min ansøgning men i er også velkommen til at kigge jer lidt omkring os se mit CV, mine projekter og mine mindre projekter som ligger under blog postes

My Background

Jeg er en nyuddannet ingeniør fra DTU. Selvom jeg er ny uddannet så er jeg ikke helt grøn. Ikke jeg kan måle mig med folk som har flere års erfaring men med en kombination af gå-på-mod og en helt del passion ligger der meget arbejde udover skolearbejdet og jeg har derfor også en del mere erfaring end hvad andre fra universitet har. 

Jeg er uddannet Proces og Innovation og her tænker de fleste, hvad i alverden er det så. Godt spørgsmål helt kort så bliver vi ofte enten tekniske leder eller produktudvikler. Personligt af jeg specialiseret mig inden for mine tre favorit områder; mekanik, elektronik/programmering og ledelse.

Som Proces og Innovationsingeniør er jeg ikke ekspert men nærmere generalist dog  med lidt mere teknisk viden end den normale projekt leder. Denne blanding af en teknik og ledelse gør det mig i stand til at være bedre til at kommunikere med de tekniske folk men også op ad til top ledelsen. Ved at forstå tekniske problem i stand til risiko vurdere og håndtere problemer effektivt.

Why being a generalist is important when managing

Selvom jeg kalder mig en generelist så er det ikke helt på samme niveau som portfolio eller projekt leder. Jeg er ingeniør og er typen der fortrækker at have fingrene i projekt og finde løsninger i hold.

Min fortrækkende felt er ledelse. At arbejde med mennesker forbliver et at mine fokus områder. Jeg arbejde med ledelse efter moderne perspektiver så vidt muligt. Ved at have en uddannelse i ledelse er min viden ikke kun bygget på erfaringslæring men bygger også på akademiske viden hvor ledelse er meget vel undersøgt. Men ligesom med teknisk viden er det vigtigt at have en blanding af både teoretisk og praktisk viden.

Jeg går derfor meget op i at finde praktisk viden om hvordan succes er skabt i andre virksomheder. Når jeg er hos en virksomhed lærer jeg ikke kun tekniske ting men jeg reflekter meget over kulturen og ledelsesformen i organisationen for hvad der virker og hvad der ikke gør.

Young but a lot of potential!

At være nyuddannet og så også i en ung alder gør jeg har alle odds mod mig for at få jobbet, men prøv at tænk hvilken medarbejde i har om et par år.

Ved at være ung og ny gør også jeg er meget bevist om min inkompetence. Men der er også et stor motivation for succes.

Med et mere moderne ledelsesperspektiv vil i sætte en leder ind som ikke er eksperten men ham som er omgivet af eksperterne. Dette gør at team ofte klare sig bedre da lederen ikke længere er den som bestemmer men det er teamet som helhed. Det giver også en leder som ikke træffer beslutninger baseret på egne holdninger og erfaringer da man ikke som ellers traditionel vis forfremmer den dygtigste og meget ekstroverte medarbejder.

REALVENT INFORMATION

Som en ingeniør med stor passion for udvikling og med en barndom med fingrene i mekanikken har gjort at jeg ofte bruger lidt meget energi i mine projekter. Jeg er nu noget til et punkt hvor man ikke blot skiller produkter ad for at se hvordan de funger. Nu bygger jeg mine egne. I kan se nogle af mine større projekt på min \”project site\” eller noget af mine mindre projekter under \”blog postes\”

Det er nemmere at fremvise teknisk kunne end ledelsesevner men tænkt at hvis det er hans tekniske evner så kan han samme del af evner i ledelse og management.

Nedenfor er et par udtagelser fra nogle af mine tidligere arbejdspladser:

Supervisor and Director of Engineering – Jamie Spalding from the mechanical and electrical engineer firm \’Hallam-ICS\’  worked with me in Boston, MA, USA while I was an intern. Here I worked on there resource management and integration of the quality standard ISO-9001 as well as technical projects.

At my university we have an electrical racecar. Here a lot of time and effort from about 75 students and myself goes into making the best racer for competing against over 100+ other university\’s. Having an electrical racer we need a lot of electrical engineer and thereby management. I was along side my own work team leader for the electrical part

The past years I worked at a fabrication lab where I help students bring there ideas to life. As a proces and innovation engineer I help students to build and set requirements for their prototypes. This recommendation mostly supports my technical know-have.

Further reading

HOPE TO HEAR FROM YOU SOON

console.log("test");