Skip to content

HI FABLAB!

Tak fordi i kigger forbi. Velkommen til min ansøgning.

På denne side kan i se min ansøgning men i er også velkommen til at kigge jer lidt omkring os se mit CV, mine projekter og mine mindre projekter som ligger under blog postes

 

As made to fit

Det er næsten som om det er skæbnen der føre os sammen. 

I kender mig jo godt, men for en god ordens skyld præsentere jeg mig lige.

Mit navn er Daniel, jeg er (næsten) ingeniør i proces og innovation fra DTU. Jeg færdigøre min uddanelse her den 17. Januar og passer derfor perfekt til at kunne træde direkte skole bænken til arbejde hos FabLab RUC.

Jeg er ikke den normale akademiker. Jeg vil sige jeg har skruet hænderne godt på. Vokset op på et mekaniker værksted og med en far som elektriker har jeg siden spæd været med ude og lave ting og det har bestemt ikke stoppet siden. 

Jeg har været ansat som studenter medhjælper hos FabLab i 2 år og har været super glad for at være her. Det giver mig både super spændende arbejde, men har givet mig et nyt sted at arbejde for at kunne føre mine projekt fra DTU til prototyper. Med FabLab open door politk bruger jeg selv labbet da det bare et alletiders sted at bygge ting,

Perfekt timing for mig med flytningen

Som proces og innovationsingeniør arbejder vi normalt i udviklingsafdelinger og vi læser derfor også side op og side ned om hvad kreative spaces er og hvordan de bygges. Sammen med jeg selv er meget i værksteder, og har prøvet mange systemer, synes jeg faktisk det er super spænde at lave et \”nyt\” FabLab. Med mentalitet som FabLabbet har, med DIY løsninger og mentaliteten om at optimere iterativ og kontinuert for at lavet labbet bedre og bedre, passer godt til en person som mig.

Jeg ser det dog kun som en fordel hvis jeg for medansvar, ansætter i mig for at pakke, sorter og pakke ud, uden medbestemmelse om labbet\’s nye struktur, så er jeg ikke den i skal hyre. Jeg har dog en forstilling om at det heller ikke kommer til at ske. 

Jeg vil være med for at skabe noget bedre og ikke blot det samme! Er i klar på den, så er jeg jeres mand.

Arbejde med de studernede og undervise 

Som en Ekstrovert person med stort E! Jeg kan godt lide at snakke med folk og forstå hvad de har at sige. Dette sammen med min hjælpsomhed gør jeg godt kan lide at undervise og hjælpe. Jeg ville selv mene jeg er pædagogisk og er ikke ansat til at løse de studerendes problemer men vejlede og få dem til selv at lære hvad der forgår i stedet for bare at gøre det for dem, selvom det i nogle tilfælde ville være nemmere.

I proces og innovations uddanelse fra DTU som er meget lig med HumTek uddannelsen bygger vi mange prototyper og jeg er meget bekendt med de begreber og mindsets man skal bruge under udvikling af projekter. Jeg kender alt for godt at have en vision om hvordan noget skal være og så blive mødt af virkelighed og ens egne kompetencer og ofte den stramme tidsplan. Jeg tror også dette vil gøre mig mere i stand til at sætte mig i de studerenes sko og se verdens fra deres synspunkt og derved yde endnu bedre vejledning.

Jeg har allerede undervist for FabLabet gennem de workshops der kører på halvårlig basis samt jeg også har undervis i FabLabs aftens workshops, som hjælper men har også kørt min egen Fusion 36o workshop.

Opgaver og kvalifikationer

Efter at have arbejdet hos FabLab i 2 år kan jeg hjælpe et ellers super stærk team med at blive endnu bedre. 

Holdet på Fablab er allerede super stærkt indenfor mange genre af håndværk. Jeg mener dog jeg ville kunne hjælpe især indenfor kompetencer med metalarbejde. Jeg er lysten og evnerne til at hjælpe folk med sprøgsmål indenfor denne verden samt meget andet. Jeg ser dog her at det er et af de områder hvor jeg kan løfte kompetencerne for teamet. Jeg er ingen smed eller CNC operatør, men jeg har dog lidt indsigt og viljen til at lære.

I job opslaget nævnes mange kompetencer, hvis mange jeg opfylder dog i forskellige grader og har nedenfor vurderes mine kompetencer indenfor hvert område. Det er dog svært at sætte i relief. Måles min elektroniske viden mod DZL\’s eller min computer forståelse mod Bos, eller film og media mod Schack\’s har jeg \’ingen\’ forståelse, men jeg ser blot dette som en chance for også at udvikle mig som medarbejer.Projektledelse

Formidling

Prototyping

Rapid & Proto

Elektronik

Arduino

3D modeling

Fusion 360

CNC Machining

Metal & Træ

3D print

Laserskæring

Organiske, plastik & Metal

Programmering

Java (processing)

Håndværk

Akademisk skrivning

Marketing

Foto, video, sociale medier, web

HÅBER VI MØDES I UGE 2

What is an process & innovation engineer?

A degree in process & innovation is quite new to most. It\’s an education \’The Technical University of Denmark\’ developed from an industry demand. The education is building new engineers with a boarder and new thinking mindset. 

Why we are in the industry?

Companies often have to manage many aspects both the administration and finance perspective but also technical departments as the mechanical, electrical and the software part. As a Proces and Innovation can understand the problems and make decisions on what to do. 

What I bring to you

By hiring me you get a engineer there doesn\’t develop for getting the job done. You get a person there is able to take user and costumer needs and putting them to reality. You get a person there is able to manage with modern perspective by not being the expert but a generalist there still knows what you do.