Hej AFRY

Tak for i læser mit cover letter

Udover mit coverletter som i ser her under, så vil jeg også anbefale jer at se min protefolie hjemmeside.

https://vest-design.com/

Cover letter

Jeg så lige jeres opslag på linkedin og synes det lyder spændende med nogle nye udfordinger.

Jeg arbejder i dag som teknisk udvikler i robotvirksomheden Seasony. Jeg søger dog nogle udfordinger som ligger mere i linje med mine fremtidige ambisjoner og min interesse.

Da jeg læste jeres opslag passede det godt med det jeg ser mig selv arbejde med. Det er en tilpas teknisk rolle til at skal bruge hovedet og kunne forstå de komplekse problemer, men også et job som handler om ledelse.

Jeg mener selv at jeg med min uddanelse og erfaringer at jeg ligger godt i dette krydsfelt.

e4605c09-be0b-437d-813f-cda27b401f5c-original
IMG_2615

Lidt om mig og min baggrund

Jeg er uddannet proces og innovationsingeniør som er en tværfaglig uddannelse som man selvfølgelig præger lidt i den retning som interessere en. For mig er det ledelse, og menneskelige evner.

Jeg mener at med min uddanelse og min passion dette felt at jeg passe godt ind i de ledelsesmæssige krav i har skrevet om i jobopslaget.

Hvad der måske kan stå lidt uklart er om jeg er egnet til at arbejde i byggeri branchen.

Her vil jeg fremhæve at jeg inden jeg studeret Process og innovationsingeniør faktisk læste til bygningsingeniør. Dette gav mig en god indsigt i de forskellige ingeniørmæssige kompetencer som er vigtige i byggeriet.

Jeg vil også frem hæve at jeg har arbejde aktivt i byggeribranchen men design af kontore og produktionsområder inkl renrum. Dette skete under mit 6 måneders praktisk forløb som Hallen-ICS som ligger i Boston, MA, USA.

Og måske på et mere lav praktisk niveau så er jeg vokset op i byggeri. Igennem min barndom min familie været gør-det-selv typen og vi har gennem tiden istandsat 5 huse, og da min familie ny bor på en ny gård er der stadig igen og igen ting som skal renoveres. For mig betyder det bare at jeg har arbejder med mange håndværkere og selv meget bekendt med diverse maskiner, redskaber og fremgangsmetoder som er nødvendige når noget skal bygges.

 

Min motivation til at ansøge

Det er dog vigtig for at at understrage at det er ledelse og menneske asketer som er det der interessere mig. Det bare det jeg tænker mest på, i alt fra når jeg evaluere min dag til de podcast jeg hører til de bøger jeg læser. 

Det er vigtigt for mig at jeg kan blive en god leder.

209385777_2957300151180347_1226301678231047614_n

Tak for din tid

Har I nogle spørgsmål så kontakt mig endelig //Daniel Vestergaard Davidsen